torstai 21. kesäkuuta 2012

Pääkallokakkku

Tässä sitten erään Veeti- pojan 9 v kakku :) sisällä lakumoussea, vadelmamoussea ja kermaa.

Mustan kaulintamassan tein sulattamalla lakufudgea kuohukermatilkan kanssa, nami mikä maku! Minä inhoan mustan sokerimassan makua, joten tämä kokeilu kyllä kannatti. Pääkallo onkin ihan vaan valkoista sokerimassaa.



Lakumoussen tein tällä kertaa niin, että vatkasin 3dl kuohukermaa, johon loppuvaiheessa lisäsin vähitellen 2dl lakukastiketta ( Rainbow). Siihen sitten viekä erikseen vatkattua Flora vispiä, ja näin syntyi herkkua! Ei tarvinnut erikseen sulatella lakuja, jäähdytellä tuntikausia jääkaapissa ym ym. Maku oli lähes sama mikä Kinuskikissan ohjeella Kick- karkeista tulee, mutta hinta ja tekeminen päästivät vähemmällä :)

Vadelmamousse oli ihan valmis jauheesta sekoitettua. Kakun kostutin vaniljakermalla, ja pohjana oli ihan perus 6 munan vaalea kakkupohja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti