keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kanavuoka

‎6kpl rosamunda-perunoita                            (n.4-5 henk)
1 kesäkurppa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2,5dl ruokakermaa
 lihaliemikuutio, suolaa, pippuria, paprikamaustetta, timjamia

Viipaloi potut n. puolen sentin viipaleiksi, öljyä ne, laita sekaan suolaa, paprikamaustetta,ja timjamia.
 
Viipaloi ja öljyä kesäkurppa. Sekoita toisessa astiassa jauhoja, suolaa, pippuria. Leivitä kurpat jauhoissa ja ruskista pannulla öljyssä.
 
Voitele uunivuoka, ja lado pohjalle puolet perunasta, kesäkurpat, renkaiksi leikattu sipuli,  murusteltu lihaliemikuutio, valkosipulinkynnet ja ruokakerma. Voit laittaa vuoan uuniin.
 
Ruskista pannulla öljyssä 3-4 kanan filettä, älä paista kypsäksi asti. Lado vuokaan , ja levitä loput potut päälle. Neste ei saa peittää päälimmäisiä perunoita, mutta muuten saa olla runsaasti.
 
 Laita 225 asteeseen uuniin tunniksi, lisää sitten juustoraastetta päälle ja odota kunnes on kaunis väri.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti